Modena Basseng fliser


Modena Basseng - komplette løsninger

Modena leverer komplette løsninger for store og små basseng, svømmehaller og badeanlegg til offentlig, næring og privat. Vi samarbeider tett med den tyske flisprodusenten, Interbau Blink på ekstruderte våtpressede bassengfliser, og den danske produsenten, Alfix på membran, lim og festesystem. 

JT_Bjørklbasseng_Modena_13 kopi.jpg

Bassengfliser - ekstrudert våtpresset

Våtpresset vil si at flisene er diffusjonsåpen for kapillært vann og evner å leve sammen med øvrig konstruksjon i bevegelse. På den måten unngår man en statisk fliskonstruksjon hvor flisene i verste fall må gi etter for bevegelse, mister heft og sprekker opp.

Ekstrudert vil si at flisene blir produsert i en metode ved hjelp av munnstykker - en metode som ligner produksjonen av pølser. Leiren presses ut gjennom ulike munnstykker for formålet, og man får et massivt flisemne uten hulrom (som ofte er årsak til soppdannelser). Dette gir også gode forutsetninger for full limdekning. De ulike munnstykkene gjør at flisene kan formes / vinkles optimalt for den totale konstruksjonen; man får større emner - som følgelig gir færre emner og fuger totalt sett. Dette bidrar til redusert vanntilførsel i underkonstruksjonen. 


Ta kontakt!

Våre spesialister har mange års erfaring på totalleveranser av svømmehaller, basseng og badeanlegg. Se gjerne vår brosjyre, Modena Fliser - Basseng. Ta kontakt for mer informasjon og underlag - vi stiller mer enn gjerne til et møte!

OSLO Stefan Odehammar, stefan.odehammar@modena.no, 974 96 997
STAVANGER Jan Eimar Dalva, jan.dalva@modena.no, 959 29 297
TRONDHEIM Ståle Bråten, stale.braten@modena.no, 951 48 252
KRISTIANSAND Stian Olstad, stian.olstad@modena.no, 906 25 839