TIPS 

- SIDEN ER UNDER OPPBYGGING -


Det viktigste på badet nå, er at DU trives 

Bygg etter ditt eget behov, og ikke for eventuelt neste beboer. Du taper ingenting på lage et delikat bad. Gode romløsninger, solide materialvalg og helhet. Velg bærekraftig og kvalitet fremfor billig løsninger som må byttes ut etter kort tid. Bor du i en bygård/leilighet så er det muligheten for å koble til en vaskemaskin som gir økt verdi, mens billige og halvveis gjennomførte løsninger irriterer en eventuelt ny kjøper.  


Romløsningen

Romløsningen er selve essensen i et velfungerende baderom. Har du hørt om den femte veggen? Et firkantet bad har gjerne mye plass midt i rommet, og kan med fordel utnyttes med en femte vegg. Et smalt avlangt bad kan deles opp i soner. Med en god romløsning kan det være du slipper å forkaste badekardrømmen. Den femte veggen kan også være måten å få inn dusjnisjer, en ekstra dusj eller å få toalettet litt skjermet. 


Belysning

Ikke belys badet for at det skal skinne, du skal også skinne. Lys til forfengelighet, lys i speilene. Har du kun spotter i taket har du sikkert allerede oppdaget hvor lite fordel det er når makeupen skal på. Speil med innfelt makeuplys er i dag løst på en diskret og delikat måte. For å gi rommet karakter, kan anhengte lamper være prikken over i´en. En enkel måte å endre rommets personlige uttrykk på. Behagelig nattlys med bevegelsessensor, da gjerne som led under innredningen og i nisjer. Små ting som gir badet ekstra velvære og følelsen av luksus. Trådløst musikk anlegg, og en liten peis på veggen. Ekstra benkeplass rundt vasken og en liten plass å sett seg ned på. Naturlig lys og frisk luft! Vinduet gir ikke bare det beste lyset - men å kunne skifte ut luften raskt er ofte nødvendig. Å sitte i badekaret og kunne speide ut samtidig er det også mange som drømmer om. Kan du bygge opp badekaret med et trinn eller to?